1. Zoek een Adviseur in de buurt

De eerste stap is; contact opnemen met een Goed Geregeld Adviseur bij jou in de buurt. De adviseur vertelt je alles over het te doorlopen traject en de kosten. Ook kan hij/zij waar wenselijk begeleiding bieden. Je vindt de adviseurs hier.

Staat er geen adviseur in de lijst die werkzaam is in jouw gemeente? Bel of mail dan met één van de landelijke adviseurs of met Sanne van Viegen Looyé van Vereniging NOV (06 12643731 / s.vanviegen@nov.nl )

2. Check of je de minimale score haalt

Lees hieronder wat de minimale scores zijn om in aanmerking te komen voor het NOV-Keurmerk. 

3. Dit kost het NOV-Keurmerk  

Een Goed Geregeld-traject is maatwerk. We zoeken altijd naar de meest praktische en effectieve route. Je stelt samen met de Goed Geregeld Adviseur vooraf altijd een plan van aanpak, inclusief kosten, op. In het plan van aanpak worden kosten opgenomen voor: 

Begeleiding en/of beoordeling van een adviseur kan tegen lage kosten of is soms zelfs gratis als binnen jouw gemeente een Goed Geregeld Adviseur werkzaam is vanuit een Vrijwilligerscentrale en de gemeente er subsidie voor geeft. Alle Adviseurs bieden een gratis intake om je op weg te helpen en de mogelijkheden te bespreken.

Het minimale bedrag dat je als organisatie voor het keurmerk betaalt is 250,- incl btw voor kleine organisaties (minder dan 100 vrijwilligers en 2fte aan beroepskrachten). Voor alle andere organisaties is het minimale bedrag 450,- incl. btw. 

Wil je Adviseur worden?

Wil je adviseur worden en het NOV-keurmerk kunnen uitreiken aan organisaties in jouw gemeente? 

Neem dan contact op met Sanne van Viegen Looyé voor meer informatie (06 12643731 / s.vanviegen@nov.nl). 

 

Aan de slag met de Zelfevaluatie!

Start hier

Hart voor vrijwillige inzet? Sluit aan!

Hart voor vrijwillige inzet? Sluit aan!

Wij vragen alle organisaties die werken met en voor vrijwilligers om aan te sluiten. Met jullie stem krijgt vrijwillige inzet de plek die het verdient.

Lid worden

Volg Vereniging NOV: Inschrijven nieuwsbrief